Варненският треньор на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша ще разговаря с

...
Варненският треньор на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша ще разговаря с
Коментари Харесай

Георги Иванов-Геша: Не съм развял байряка, футбол в Балчик трябва да има

Варненският треньор на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша ще беседва с кмета на града Николай Ангелов за бъдещето на тима до дни. Това разгласи самият той за „ Народно дело Седмицата ”.

„ Нещата при нас през пролетта отиват към възстановяване, само че след дни възнамерявам диалог с кмета за бъдещето. Той постоянно е бил зад тима и нямам доверие да го изостави. Искам да чуя от него дали ще имаме условия за професионален футбол и през идващия сезон. На първо място стои въпроса за тима, след това аз ще реша какво да върша. Но не съм развял байряка. Пет години градихме нещо и не мисля, че кметът ще допусне се унищожи. Имаме уверението му, че още този месец ще получим остатъка от заработените пари. ”, съобщи Геша.

Той посочи, че на този стадий единствено играещият му асистент Ахмет Хикмет е изявил предпочитание да напусне, а бъдещето на фрагментите на Черно море Валери Христов и Валентин Йосков не е ясно.

 „ Мечо се прибира в София, с цел да е по-близко до фамилията си. Към Валери имаше интерес от Враца и Локомотив (Пд). Ако му се отвори опция да играе в елита, няма да го спрем. На Вальо Йосков преотстъпването му изтича, както и договорът му с Черно море. Има интерес към него от два клуба в Първа лига, той самичък ще преценя. Ако зависи от мен, бих желал да остане, тъй като се приспособява към тима и е потребен. ”, добави Георги Иванов.

Специалистът се изрече остро против решението на БФС новото състезание във Втора лига да стартира дружно с това в Първа – на 12 юли.

„ Вторият ешелон постоянно е стартирал с две седмици по-късно. Нямам концепция закъде бързат. Ако е правилно, че ще почнем на 12 юли, лятната почивка ще е доста дребна – 10-15 дни. А един неотпочинал и невъзстановен организъм е по предразположен на травми, заболявания и така нататък ”, приключи Геша.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР