Варненският съд остави в ареста мъж, нападнал, ограбил и блудствал

...
Варненският съд остави в ареста мъж, нападнал, ограбил и блудствал
Коментари Харесай

Варненският съд остави в ареста мъж, нападнал, ограбил и блудствал с жена

Варненският съд остави в ареста мъж, нападнал, ограбил и блудствал с жена. 32-годишния Веселин М. използвал мощ по отношение на жертвата си.
Според обвиняването, на 13 февруари тази година, Веселин лишил дамска чанта, в която имало 15 лв., като по отношение на нападната жена направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление.

Грабежът е осъществен в изискванията на опасен рецидив.

И за двете закононарушения е планувано наказване „ отнемане от свобода “ повече от 5 години, заради което действията се дефинират като тежки, оповестяват от пресцентъра на съда. 

Веселин М. има 16 предходни осъждания, най-вече за закононарушения срещу собствеността, като последната му присъда е за действие против личността. 
След като прегледа събраните досега доказателства, Варненският окръжен съд реши, че от тях може да се направи обосновано съмнение за съпричастност на Веселин М. към закононарушенията, за които е притеглен като обвиняем.

Съдебният състав счете, че има риск той да извърши закононарушение, като по този метод е изпълнено и другото законово условие за установяване на най- тежката мярка за неотклонение. Изводът се поддържа от тежестта на закононарушенията, осъществяването им в условията на рисков рецидив и многочислените предходни осъждания на 32-годишния мъж. Поради съществуването на всички законови предпоставки, Варненският окръжен съд определи мярка за неотклонение „ задържане под стража “, като единствената подходяща по отношение на Веселин М.
Определението на Варненския областен съд предстои на обжалване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР