Варненският районен съд наложи 1000 лева глоба на 36-годишна жена,

...
Варненският районен съд наложи 1000 лева глоба на 36-годишна жена,
Коментари Харесай

Жена от Варна получи от съда 1000 глоба заради опит да излъже за нарушение

Варненският областен съд наложи 1000 лв. санкция на 36-годишна жена, която се опита да излъже, че не е направила пътно нарушаване. Подсъдимата била известена с електронен фиш за наложена санкция  във връзка със снимано нарушаване, осъществено с нейния автомобил през декември 2019 година

Въпреки че създател на нарушаването била родственица на подсъдимата, 34-годишната жена отишла в бранш ”Пътна полиция ” към Министерство на вътрешните работи - Варна на 15 март 2021 година, като попълнила и подписала декларация, че трето лице е владеело и управлявало колата ѝ в интервала на снимане на нарушаването.  В реалност подсъдимата съзнателно затаила истината кой лидер е направил нарушаването, оповестиха от съда.

Затова че е удостоверила лъжа или затаила истина в писмена декларация, давана по силата на закон пред орган на властта, 34-годишната подсъдима бе приета за отговорна от Варненския областен съд в осъществяването на документно закононарушение. По импортирано от прокуратурата разпореждане, с предложение за освобождение от наказателна отговорност, на 34-годишната жена бе наложено административно наказване – санкция в размер на 1000 лева. Решението на Районния съд предстои на обжалване в 15 дневен период.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР