Варненският окръжен съд потвърди задържането под стража на мъж, обвинен

...
Варненският окръжен съд потвърди задържането под стража на мъж, обвинен
Коментари Харесай

Потвърдиха ареста на 40-годишен, обвинен за блудство с 11-годишно момиче

Варненският областен съд удостовери задържането под стража на мъж, упрекнат в блудствени дейности по отношение на 11-годишно дете. Най-тежката мярка за неотклонение по отношение на 40-годишния Борис Г. бе постановена на 17 ноември от Районния съд във Варна.

Престъплението е осъществено на 13 ноември. Във входа на жилищен блок във варненски квартал мъж се доближил до малолетното момиче като направил опит да извърши блудствени дейности с него. Като хипотетичен причинител бе арестуван Борис Г.

40-годишният мъж и бранителят му помолиха съда за по-лека мярка - домакински арест. В своя отбрана обвиненият сподели, че е бил под въздействието на алкохол и дефинира постъпката си като неморална.

Въпреки началния стадий на следствието, Окръжният съд реши, че са събрани задоволително доказателства - разпити на очевидци, направени експертизи, различаване, въз основа на които би могло да се подозира, че Борис Г. е създател на закононарушението, за което е упрекнат. Изготвената правосъдно психиатрична експертиза е установила, че при него са налице данни за психологични и поведенчески разстройства, дължащи се на комбинирана приложимост на наркотични субстанции.

По време на днешното правосъдно съвещания стана ясно още, че при прегледа на конфискувания от Борис Г. мобилен телефон са били открити 169 фотоси на дами, снимани в тил. Кадрите са били основани в интервала 4-13 ноември тази година.

От полицейската информация по делото е видно, че обвиненият не работи, а майка му е споделила, че той е доста нападателен, постоянно й нанасял побои и се страхувала за живота и здравето си. До момента, обаче не е подавала тъжба за тези негови дейности.

Определението е дефинитивно.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР