Варненският окръжен съд остави в ареста четирима наркодилъри. Трима от

...
Варненският окръжен съд остави в ареста четирима наркодилъри. Трима от
Коментари Харесай

Оставиха в ареста четирима наркодилъри

Варненският областен съд остави в ареста четирима наркодилъри. Трима от тях бяха арестувани при профилирана полицейска интервенция предходната седмица.

В два парцела в морския град на 43-годишния Ж.Я. бяха открити 145 растения в друг етап на напредък, 12 кг марихуана, както и пари.

В дома на 33-годишния И.А. беше открита оранжерия, оборудвана със специфични системи за надзор на влажността и температурата, вентилатори, лампи и напоителни системи. Оттам бяха конфискувани 12 растения марихуана в начален етап на напредък, 30 трева, електронна везна, преправен в военен газов револвер.

Третият обвинен е 45-годишният С.А. от Варна, в чието жилище бяха открити марихуана и метамфетамин, разпределени в пакетчета и подготвени за продажба. Установен е и покупател, който показал дилъра като продавач на опиати.

Варненският областен съд остави зад решетките още един дилър, арестуван на 11 декември в региона Медицинския университет, откакто продал 55 марихуана на двама клиенти. В дома му бяха открити към 45 грама марихуана, към 100 грама амфетамин и забележителна сума в лв. и евро.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР