Варненският окръжен съд остави в ареста 50-годишен мъж, обвинен за

...
Варненският окръжен съд остави в ареста 50-годишен мъж, обвинен за
Коментари Харесай

Варненският окръжен съд остави в ареста обвиняем за блудство и детска порнография

Варненският областен съд остави в ареста 50-годишен мъж, упрекнат за блудничество с малолетно момиче и основаване на детска порнография, оповестиха през днешния ден от съда.

Досъдебното произвеждане по случая е формирано на 8 януари по получени материали от Международната организация за битка против половите похищения над деца, основана в Съединени американски щати. На 29 февруари мъжът е арестуван при интервенция на ГДБОП в Провадия. В дома му са открити електронни устройства и носители на информация, съдържащи видеофайлове и фотоси с порнографско наличие с малолетни девойки, които той създавал и разпространявал. Като утежняващо събитие прокуратурата показва, че едно от потърпевшите малолетни деца е личната му племенница.

Според съда по делото досега са събрани задоволително доказателства, от които може да се направи обосновано съмнение, че мъжът е съпричастен към закононарушенията, за които е упрекнат. Освен това, в случай че е на независимост, той може да извърши и други закононарушения.

За Българска телеграфна агенция от съда допълниха, че следствието по случая продължава. Тепърва ще стане ясно какъв брой време е траяла незаконната активност на обвинения, като бъде обяснен и точният брой на жертвите му.

Определението на съда, с което той е оставен в ареста, е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР