Варненският общински съвет даде съгласието си за прехвърляне на акциите,

...
Варненският общински съвет даде съгласието си за прехвърляне на акциите,
Коментари Харесай

Община Варна ще прехвърли акциите на Международен панаир Пловдив, реши днес местния парламент


Варненският общински съвет даде единодушието си за прекачване на акциите, които община Варна има в „ Международен панаир Пловдив ”, на сдружението „ Пълдин туринвест ”. Решението беше взето след полемика с 28 гласа „ за “, 15 – „ срещу “ и 5 – „ въздържал се “.

Гласувано бе Община Варна да стане акционер в „ Пълдин туринвест ”, като апортира в пловдивското сдружение 16 314 400 броя елементарни поименни безналични акции, с номинал на всяка една от по 1 лев, от капитала „ Международен панаир Пловдив ”.

Съветниците упълномощиха кмета на Варна да предприеме и извърши всички нужни в действителност и правни дейности по осъществяването на решението.

На днешното съвещание локалният парламент даде също по този начин единодушието си за разпределяне на финансови средства за двойки с репродуктивни проблеми. 29 варненски фамилии, на които им предстоят проучвания и операции по асистирана репродукция, ще получат общо 82 000 лева от общинския „ Инвитро “ фонд.  Одобрени бяха и еднократни помощи за 95 души със здравословни проблеми в размер на 39 250 лева. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР