Варненският лидер на БСП и доскорошен депутат, а преди време

...
Варненският лидер на БСП и доскорошен депутат, а преди време
Коментари Харесай

Гуцанов дирижира листите в БСП

Варненският водач на Българска социалистическа партия и досегашен народен представител, а преди време - и зложелател на Корнелия Нинова Борислав Гуцанов, е новият началник на предизборния щаб на левицата, разкриха източници на Lupa.bg от пленума.

Напрегнатото съвещание на алените стартира малко след 14,00 часа през днешния ден и би трябвало да дефинира метода, по който ще се редят листите за предварителните избори на 2 октомври, както и гласоподава предизборната стратегия на левицата.

40 души, рекордно огромен, избирателен щаб настройки шефката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за идния избор. Обикновено до момента той наброяваше към 20.

Темата за възможното изпъждане на тримата служебни министри - членове на Столетницата - Крум Зарков, Весела Лечева и Явор Гечев не участва публично в дневния ред на съвещанието, само че из коридорите на " Позитано " 20 е номер едно в последните дни.

Очаква се опозиционерите на Нинова и тясното партийно управление да скочат против острите рецензии, изразени от нея в последните дни във връзка с президента Румен Радев и назначеното от него служебно държавно управление.

" Срам ме е от държанието на управлението на Българска социалистическа партия към нейните фрагменти и към президента ", сподели преди старта на пленума един от тях - Костадин Паскалев. И дефинира репликите на Корнелия Нинова към Румен Радев като " истерични излияния, които нямат нищо общо със здравия политически разум”.

Неговото мнение споделя и Калоян Паргов. “Неведнъж съм казвал, че с най-рейтинговия човек в страната не трябва да се караш и да влизаш в конфликти”, сподели някогашният началник на Българска социалистическа партия в София.

Според него “всяка партия би се гордяла, в случай че за министри бъдат определени нейни представители или членове в народен орган”. “Това е оценка на нейното качество. Партията обаче не може да носи отговорност за техните действия”, разясни той.

Очаквайте повече детайлности в идните часове.
ТЕМА преди 11 минути 443 преди 42 минути 366 преди 2 часа 817
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР