Варненският кмет Благомир Коцев привества бюджета с публикация във Фейсбук: Варна

...
Варненският кмет Благомир Коцев привества бюджета с публикация във Фейсбук: Варна
Коментари Харесай

Благомир Коцев: Всеки, който мисли за Варна подкрепи бюджета. Само Възраждане се въздържаха

Варненският кмет Благомир Коцев привества бюджета с обява във Facebook: 

" Варна има бюджет! Парите на варненци бяха гласувани от общинските съветници с 30 гласа „ за “, 1 „ срещу “ и 16 „ въздържал се “.

Благодаря на общинските съветници и по едно и също време с това не укривам разочарованието си от това, че бюджетът не беше признат с единогласие.

След множеството прекроявания, разисквания и гласувания на предложенията на съветниците от „ Възраждане “, те въпреки всичко се въздържаха от поддръжка за парите на Варна. 

Трябва да е ясно, че това не е бюджетът на администрацията, нито на Общинския съвет. Това са парите на варненци – на учителите, на лекарите, на обществените служащи, на общинските служители на реда, на спортистите, на учениците, на артистите. Радвам се, че постигнахме консенсус за тях оттатък партийните разделения. Точно такава би трябвало да бъде Варна – обединена в желанието си да се развива, а не раздирана от популистки прищевки.

В заключителното си изказване дефинирах някои от дебатите в пленарна зала като детско надиграване. Надявам се в бъдеще полемиките да са по-зрели. Защото децата порастват без право на избор и са принудени да живеят с последствията, завещани им от възрастните. "  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР