Варненският клуб по хокей на трева Свети Климент продължава с

...
Варненският клуб по хокей на трева Свети Климент продължава с
Коментари Харесай

Варненският клуб по хокей на трева Свети Климент привлече двама германски хокеисти

Варненският клуб по хокей на трева " Свети Климент " продължава с задграничната си селекция. След като преди седмица разгласи прехвърлянето на някогашната национална вратарка на Беларус Екатерина Мигуцкая, в този момент треньорът Николай Янчев се похвали и с две немски попълнения. Става дума за Карл Прийор (на снимката) и Александър Стайнбрих, научи Moreto.net. И двамата са с 15-годишен опит в по-долните дивизии на Бундеслигата. Те са студенти първи курс в Медицинския университет във Варна.

Варненският клуб подаде поръчка за домакинство на държавното състезание за мъже на закрито. Залата, с която " Свети Климент " кандидатства, е в СОК " Камчия ". Именно там в сряда отборът от морската столица ще играе контрола с националния тим на България до 16 години. " Там ще играят беларуската и Карл Прийор. Александър Стайнбрих ще отсъства ", сподели Николай Янчев.

Наскоро той разкри, че в клуба са се завърнали шест от опитните състезатели от предходни години, някои от които имат по 15 години хокей зад тила си. Така упоритостите на " Свети Климент " за новото състезание ще са за по-високо класиране от досегашните.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР