Варненският апелативен съд отложи за петък решението си дали да

...
Варненският апелативен съд отложи за петък решението си дали да
Коментари Харесай

Отложиха гледането на мярката на румънеца, прегазил и убил дете във Варна

Варненският апелативен съд отсрочи за петък решението си дали да остави в ареста румънския жител Адриан Крецу, упрекнат за гибелта на четиригодишно дете. Крецу блъсна момиченцето на заплатен паркинг в Морската градина и сега е с непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража ".

Варна

До петък съдът във Варна чака информация от румънските управляващи за правосъдното минало и пътните нарушавания, осъществени от Адриан Крецу. Пред съда през днешния ден той съобщи, че не е осъждан, а като водач има „ две незначителни нарушавания ". Искането на прокуратурата е Крецу да остане в ареста, защото няма адресна регистрация във Варна. Неговият юрист уточни, че има и други благоприятни условия.
Атанас Арменчев, юрист: Да бъде открит на адрес в жилище чартърен или адрес, на който може да бъде свикан. По закон съществуването на юрист с избран правосъден адрес може да бъде също адрес, посочен за приканване и преписка.
32-годишният румънец още един път сподели пред съда, че съжалява за станалото и не може да изясни по какъв начин се е стигнало до случая, приключил със гибелта на детето. Наказателния кодекс планува наказване „ отнемане от независимост " от 2 до 6 години в сходни случаи.
 3-годишно дете почина, откакто беше блъснато на паркинг в Морската градина 3-годишно дете почина, откакто беше блъснато на паркинг в Морската градина
Тригодишно момиченце почина на място откакто беше блъснато от автомобил на паркинг в Морската градина във Варна. Все още няма публична информация к...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР