Варненската премиера на новата книга на популярния влогър е на

...
Варненската премиера на новата книга на популярния влогър е на
Коментари Харесай

Слави Панайотов - The Clashers представя в Grand Mall 50 невероятни места в България

Варненската премиера на новата книга на известния влогър е на 21 януари в най-големия търговски център на морския град. Началото е в 11:00, а Слави ще раздаде подписи на всички.

На 21 януари 2023 Grand Mall ще е хазаин на варненската премиера на новата книга на инфлуенсъра Слави Панайотов - The Clashers: " 50 невероятни места в България " . Вече на път да се трансформира в един от огромните шлагери на книжния пазар, единствено месец след излизането си от щемпел, книгата ще изкуши освен почитателите на влогъра в YouTube, които към този момент надминават 1,26 милиона. Тя е актуален вид четиво, което взема най-хубавото от двата свята - от познавателната информация и от заниманието и го сервира с въодушевление под формата на инфотейнмънт.

“Приятели, супер благополучен съм да ви показва новата си книга - споделя Слави. - В нея ви описвам за " 50 невероятни места в България ". Знаете, че обичам нашата татковина и посредством книгата желая да ви подтикна да я опознаете. Това е методът да я обикнем! Ще откриете, че книгата е един справочник от напълно нов вид. Мислете за нея като продължение на “Топ мистериите на България ”. Елате на 21 януари в Grand Mall, аз ще дам подпис на всички. Благодаря на всеки един от вас, който си вземе книгата и ме поддържа! ”
В книгата известният влогър споделя свои персонални прекарвания и ни среща с не толкоз известни, само че приказни кътчета от България. Всъщност откриването на непознати места и разучаването на тяхната история е една от най-големите пристрастености в живота на Слави Панайотов. В своя YouTube канал - The Clashers през последните години той споделя видеа от своите авантюристичен пътувания по света и у нас и споделя на аудиторията си нещата, които е научил.

Този път Слави ще ни води на едно вълнуващо странствуване към по-малко познати местоположения от нашата татковина, като обогатява разказите си с персонални и занимателни истории, доста обстоятелства, препоръки, митове, само че не не помни да допусне и известна доза мистицизъм, отпращащ към неговата предходна хитова книга " Топ мистериите на България ", която има над 100 000 продадени копия.

От " 50 невероятни места в България " ще научим за: необяснимата мощ в храма на Златолист; най-екстремната екопътека у нас; вкаменената гора на 30 милиона години; античната пирамида на Траките; вратата, която води през вековете; чудесата на Богородичната стъпка; най-стария манастир в Европа; бялото злато на Овеч; кръстопътя на религиите; родното място на господ Асклепий.

Издател е “Oз Books ”, част от фамилията на “Озон Ентъртейнмънт ”, издателството, което разгласява главно книги от инфлуенсъри, известни YouTube и Facebook персони.

Началото на срещата със Слави Панайотов е в 11:00 на 21 януари, вход свободен!

Подробности открийте на Facebook страницата. Харесайте Facebook страницата, с цел да виждате първи новините и офертите.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР