Варненката Виктория Георгиева, която достигна топ 5 в едно от

...
Варненката Виктория Георгиева, която достигна топ 5 в едно от
Коментари Харесай

Виктория ще представи България на Евровизия 2020

Варненката Виктория Георгиева, която доближи топ 5 в едно от предходните издания на тв шоуто за гении Х-Factor със характерния си глас и жанр и стартира обещаваща солова кариера в чужбина, ще съставлява България на Евровизия 2020 в Ротердам. Все още обаче се приготвя песента, с която ще взе участие – работи се върху няколко разновидността на композицията и следва финалния избор и оповестяването на парчето през март. Това оповестиха в понеделник от Българска национална телевизия и сътрудниците им в плана - Ligna Group, които ще поемат финансирането на българското присъединяване в песенния конкурс.

Младата певица е 13-ят български участник в конкуренцията.

" Много съм разчувствана, че получавам късмет да показва страната. Няма по-голяма чест за един актьор! За мен това присъединяване е на първо място голяма отговорност и привилегия, тъй като музиката е метод да изразя себе си и това, в което имам вяра ", сподели Виктория пред публицисти в понеделник.



След присъединяване си в Х-Factor Виктория записва и издава солови песни като част от музикална компания Monte Music. От пролетта на 2018 година е самостоятелен реализатор и издава две песни - " Странни време " и най-новия ѝ шлагер " I Wanna Know ". Той е записан в Лос Анджелис, бе показан в края на юни и се оказа трамплин към първия ѝ контракт за интернационално разпространяване. Той бе подписан през септември с английската компания Ostereo.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР