Варненка издирва мъжа си, след като органите на реда са

...
Варненка издирва мъжа си, след като органите на реда са
Коментари Харесай

Варненка издирва мъжа си, скочил от Аспаруховия мост преди дни

Варненка търси мъжа си, откакто органите на реда са прекратили търсенето. Жената провежда акция по търсене през уикенда и моли за поддръжка.

Мъжът скача от Аспаруховия мост на 3 ноември, откакто слиза от автомобила си. Случаят бе избран като самоубийство от полицията. За момента обаче тяло не е намерено.

" Недялко изчезна под Аспаруховия мост преди 5 дни. Имам зов към всички, Моля всеки, който може да се включи в търсенето му по суша, да пристигна в събота и неделя под Аспаруховия мост в 8:30 ч., тъй като управляващите прекратиха търсенето, а моят Недялко още го няма. Колкото повече се съберем, ще можем да обхванем по-голям периметър и шансът да го намерим, ще е по-голям. ", моли Радостина Георгиева.

Недялко е разказан като любящ татко и брачен партньор от околните, коментирали обявата.

Те окуражиха дамата и са безапелационни, че всичко ще приключи наред.
" Ще опиша на малко детайлностите за случая. Петък вечер, против събота Недялко скача от Аспарухов мост и по думи на очевидци, тялото е във водата, след 5 минути го губят от взор.

Издирването продължи до 7-ми в това число. На 8-ми са били единствено двамата му братовчеди, които са водолази, никой различен.Организираме се другари, родственици и доброволци, с цел да обходим брега по канала на 10-ти и 11-ти и да се опитаме да открием Недялко.

Тази мъка от чакането предизвиква болежка на семейство и другари. Молим тези от Вас, които имат предпочитание да се свържат с нас ", написа.
Очаквайте детайлности!

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР