Варненец успя да изпревари телефонни измамници и преди тях да

...
Варненец успя да изпревари телефонни измамници и преди тях да
Коментари Харесай

Варненец прецака ало измамници

Варненец съумя да изпревари телефонни измамници и преди тях да стигне до парите, които стара жена им пуснала през балкона, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в морската столица.

В найлонова торбичка наивната жертва хвърлила 2000 лв.. Съседът ѝ обаче забелязал какво се случва и съумял да прибере сумата. Той обаче не съумял да види от кой етаж са пуснати парите и по тази причина залепил в блока бележки, че са в него и притежателят им може да си ги потърси.

Случаят е отпреди няколко дни и за него описа шефът на варненската полиция основен комисар Данаил Пашов. Той регистрира спад на телефонните измами, които от началото на година са 95.

Над 30% е разкриваемостта на закононарушенията в региона за първите пет месеца на 2018 година За този интервал за осъществени две убийства, чиито причинители са арестувани. Регистрираните грабежи са 42, а кражбите - близо 1100 или с към 400 по-малко от 2017 година При тях разкриваемостта е 22 %. Над 100 души са били задържани за владеене на опиати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР