Варненец се преоблече като жена, сложи обувки на високи токчета

...
Варненец се преоблече като жена, сложи обувки на високи токчета
Коментари Харесай

Мъж се дегизира като жена и на високи токчета ограби фризьорски салон във Варна

Варненец се преоблече като жена, постави обувки на високи токчета и пола, след което разруши фризьорски салон в морската столица.

Цялата атака е била, с цел да открадне две машинки за подкастряне. За куриозния грабеж и екстравагантния обирджия заяви във Facebook самата собственичка на фризьорския салон.

" Когато си обуеш пола и сложиш токчета и решиш че това е задоволителна маскировка с цел да откраднеш две машинки за подкастряне! ", разяснява Ивета Кирилова в мрежата, където разгласява видеото, записано на охранителната камера.

От фрагментите се вижда по какъв начин малко след 4 сутринта обирджията разрушава бравата, алармата се задейства, само че това не го тормози. Той включва лампите и си потегля индиферентно с двете машинки за подкастряне.

Преди това същият мъж е проникнал с щурм в магазин за долни дрехи и шивашко ателие, прецизира Българска национална телевизия. Оказало се, че крадецът има в съседство магазин за облекла втора ръка. Той е с чисто досие, а неотдавна комерсиалният му обект също бил ограбен.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР