Варненец изпрати до Varna24.bg гневен коментар по повод на това,

...
Варненец изпрати до Varna24.bg гневен коментар по повод на това,
Коментари Харесай

Варненец: 25 часа нямахме ток! Телефонът на Енергото импулсен и пак няма кой да даде смислено обяснение

Варненец изпрати до Varna24.bg ядосан коментар във връзка на това, че в края на предходната седмица цялата улица, на която живее, остава без електрозахранване и то не за час или два, а за повече от денонощие. Публикуваме коментара му без редакторска интервенция:

" Живея на ул. " Професор Камен Проданов " във Варна и в края на предходната седмица на мен и на още стотици съседи ни се наложи да преживеем 25-часов маратон без електрозахранване. Нямам никаква визия за каква повреда става въпрос, защото нямаше кой да ни изясни. В петъчния ден времето беше доста прохладно, изцяло е допустимо това да е провокирало някакъв проблем, само че токът ни не е спирал в най-големите виелици или стихии.

Аз персонално съм се отказал да звъня на Енергото, тъй като телефонът им е изпулсен и съм засичал след сходни позвънявания съществено набъбване на сметката си за телефон. Не мисля, че е редно от една страна да сме пострадали и от друга да си плащаме, с цел да ни дадат информация за какво сме пострадали. Съседът обаче, нали е " баровец ", няколко пъти звънял индивида, с цел да му обяснят по кое време ще пристигна екип и ще ни върне светлото и топлото. Е, по този начин и не схванал, тъй като никой не съумял да му изясни повода за тъмното и студеното. Така си отекохме до съботния ден, общо 25 часа без ток. За мен не е проблем, дребни деца нямам, обаче има доста фамилии с дребни деца на улицата и надали са били доста щастливи да изкарат едно денонощие като в пещера.

Смятам, че не е редно ВиК или Енергото да начисляват суми при позвъняване, тези телефонни линии би трябвало да са изцяло безвъзмездни, тъй като не ги търсим, с цел да си поговорим с някоя кисела диспечерка, когато ни е скучно, а когато се постанова и има проблем.

Същото е ситуацията и с мобилните оператори. Наскоро с изненада открих, че ми начисляват 1 левче за стартиране, в случай че не съм си платил сметката в точния момент и са ми спрели телефона. В същото време обаче това левче не е вписано във фактурата. Мила родна картинка! ", приключва коментара си нашият четец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР