Върнатият в първия тим на Пари Сен Жермен Лионел Меси

...
Върнатият в първия тим на Пари Сен Жермен Лионел Меси
Коментари Харесай

Пак освиркаха Меси в Париж, треньорът и съотборник го подкрепиха

Върнатият в първия отбор на Пари Сен Жермен Лионел Меси още веднъж беше освиркан от ентусиасти на клуба, които са недоволни от държанието му. Това се случи преди и по време на дуела против Аячо от Лига 1 в събота вечер.

Запалянковците реагираха отрицателно още при оповестяването на името на някогашния капитан на Барселона в стартовия състав. После освиркванията по негов адрес имаше и в самата среща, само че пък имаше и почитатели, които го приветстваха, като дори се чуха и викания “Меси ”.

“Ситуацията е леко странна. Трудно е за Меси, мъчно за тима, мъчно е и за клуба като цяло ”, разяснява халфът на парижани Ренато Санчес.

Лео остана на терена през всичките 90 минути, само че нито вкара гол, нито направи асистенция, без значение че тимът му се наложи с безапелационното 5:0.

Наскоро Меси беше наказа от клуба със възбрана да тренира въз основата и правото да играе за отбора поради негово пътуването до Саудитска Арабия, за което не е бил получил позволение от клуба. После обаче международният първенец се извини и няколко дни по-скоро беше оправдан.

“Лео остана концентриран и предан на мача от самото начало. Той показва предпочитание да поведе тима напред. Меси е привикнал с такива обстановки, тъй като през кариерата си към този момент се е сблъсквал с такива компликации ”, съобщи треньорът на ПСЖ Кристоф Галтие.

Покрай тези кавги ултраси на столичани стачкуваха пред офиса на клуба.
 „ Вабанк “: Ще забележим ли бракоразвод сред Левски и Топузаков в края на сезона и дали Меси ще каже „ Не “ на арабските милиони „ Вабанк “: Ще забележим ли бракоразвод сред Левски и Топузаков в края на сезона и дали Меси ще каже „ Не “ на арабските милиони
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР