Върнън Кей обяви, че ще бъде домакин на най-новата серия

...
Върнън Кей обяви, че ще бъде домакин на най-новата серия
Коментари Харесай

Върнън Кей споделя огромни кариерни новини, докато BBC Radio разкрива звезден състав от гости

Върнън Кей разгласи, че ще бъде хазаин на най-новата серия от сесии на Piano Room през идващите седмици, откакто пое поста от Кен Брус в неговото място за BBC Radio 2.

49-годишният водещ пое поста от своя предходник Кен, 72-годишен, през май предходната година, малко след Месеца на пиано стаята през 2023 година Вече стана ясно, че Vernon ще води музикалните осъществявания онлайн тази година, като ще го започва по-късно през януари.

Piano Room Month, който започва през 2022 година, носи реализатори в Maida Vale Studios в Лондон за осъществявания онлайн, съпроводени от него от Концертния оркестър на BBC. Всеки реализатор би трябвало да извърши „ нова ария, класика и кавър “ в студиото.

Кен беше водещ през първите две години и BBC към този момент удостовери, че едномесечният „ празник на музиката онлайн “ ще се завърне през идващите седмици, като Върнън ще поеме ролята. Въпреки че преди този момент е бил хазаин на някои сесии в стаята за пиано, несъмнено, че това е първият му път, когато взе участие в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР