Върнах си вярата в доброто, в човечността, в съпричастността. В

...
Върнах си вярата в доброто, в човечността, в съпричастността. В
Коментари Харесай

Бащата на Сашко: Майка му има намерение да дойде да види детето, но не се знае кога

" Върнах си вярата в положителното, в човечността, в съпричастността. В Перник бяхме като един за това дете. Той то беше наследник на всеки един от вас “. Това сподели пред bTV Александър Цветков, баща на 12-годишния Александър. Детето беше намерено в събота следобяд след 8 дни в неопределеност.

Сашко беше настанен в болница " Пирогов “, където е под непрекъснато наблюдаване. Състоянието му е положително, сподели през днешния ден шефът на болничното заведение доктор Валентин Димитров.

Момчето е с тежка форма на аутизъм и най-вероятно няма да може да опише какво се е случило. " Дори и когато беше добре, когато си беше при мене, той не можеше да споделя “, сподели бащата.

Той удостовери, че е в контакт по " Вайбър “ с майката на Сашко, която е във Англия. Тя имала желание да се прибере да види сина си, само че към момента не се знае по кое време.

Александър Цветков сподели, че се прекланя пред хората, разкрили детето и още веднъж им благодари. Той даде обещание дружно с детето да посетят техния клуб по делтапланеризъм.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР