Varna24.bg Заплахи, клевети, обиди, злонамерени публикации, травмирани деца и преследване, постоянен

...
Varna24.bg
Заплахи, клевети, обиди, злонамерени публикации, травмирани деца и преследване, постоянен
Коментари Харесай

Заплахи, обиди, клетви и стрес върху млада жена и семейството й

 Varna24.bg Заплахи, клюки, обиди, злонамерени изявления, травмирани деца и гонене, непрекъснат стрес – на всичко това е подложена Росица Каварджиева, която се бе кандидатирала за кмет на село Забърдо на последните локални избори. Малко след изборите младата дама стартира спора си с мъж на име Радослав Хаджиев.

Той не стопира да изпраща гневни известия до нея и децата й, да разгласява постове във Facebook, в които насочва грозни обвинявания и обиди към Росица.

Радослав се свърза с Plovdiv24.bg , с цел да алармира по какъв начин Каварджиева го заплашила с поръчково ликвидиране и дружно с майка си го замеряли с буци лед. Той даже подал тъжба в полицията, тъй като мъж от Швейцария му се обадил и декларирал, че Радослав ще почине. Каква е истината в действителност?

От медията ни се свързахме в събота с кандидат-кмета, с цел да потърсим нейната позиция по случая.

" Това момче още от момента, в който се кандидатирах за кмет на село Забърдо и директно след изборите, не престана да написа по мой адрес всякакви небивалици. Нямам и бегла визия за какво го прави, евентуално или е квалифициран от някого или има нещо персонално към мен, за което аз не знам. Нямам никакви взаимоотношения с този човек и в случай че отворите профила му във Facebook, нещата са написани обществено – по какъв начин оплюва моето семейство, децата ми ", описа Роси пред наш кореспондент в Пловдив. Тя ни даде и снимков материал за писаниците на мъжа от Забърдо. 

Росица е решила да алармира в полицията и прокуратурата за държанието на Радослав, с цел да й подадат ръка и да потърси помощ, тъй като е уплашена и не може да издържи на офанзивите.

По думите й,  двамата се познават от дълго време, тъй като тя е живяла и израснала в Забърдо и са от едно село, само че спор преди не са имали в никакъв случай.

" Винаги съм му пособия и защитавала, не знам зашо и от кое място той реагира по този начин след изборите ", показа още тя. 

Младата жена не е наясно дали някой не е предизвикал Хаджиев да я заплашва, поради политически претекстове.

Радослав разяснява пред наш кореспондент, че Каварджиева го нападала, защото той бил в близки връзки със настоящия кмет на селото. В думите му обаче има несъгласие, тъй като точно той е почнал офанзивите към нея.

" В един ковчег да ви погребат цялата фамилия! " е написал Хаджиев в персонално известие до Росица.

Тя не е отправяла закани за живота му и обществено е разгласила негова фотография с информация за дейностите му.

" Ведбъж  подадох против него тъжба в РПУ Чепеларе, направиха му забележка, предизвестиха го, той подписа протокол, че няма да го прави повече, само че всичко продължава ", разказа  Каварджиева.

Миналия четвъртък Радослав от 7:30 часа сутринта, застанал пред къщата на фамилията и снимал младата жена и децата й. След тази преживелица огромната й щерка посещава психолог, тъй като изпаднала в потрес.

Росица ще даде всички нужни доказателства на органите на реда, с цел да бъдат взети ограничения и фамилията да възвърне спокойствието си.

Plovdiv24.bg ще следи продължението на историята и ще осведоми какво ще се случи по-нанатък. 

Цялото изявление с дамата може да гледате в прикаченото видео.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР