Varna24.bg Шофьорът, причинил тежката катастрофа в Пловдив се е предал сам

...
Varna24.bg
Шофьорът, причинил тежката катастрофа в Пловдив се е предал сам
Коментари Харесай

Шофьорът на поршето пред полицаи: Цяла вечер пих с приятели, уплаших се!

 Varna24.bg Шофьорът, предизвикал тежката злополука в Пловдив се е предал самичък в Пето районно ръководство нощес, научи Plovdiv24.bg . Той е бил дружно с татко си.

Пред служителите на реда декларирал, че цяла нощ е пил с другари, уплашил се след случая и по тази причина е напуснал местопроизшествието. Назначена му е експертиза за съществуване на алкохол и опиати в кръвта. 

Официално от ОД Министерство на вътрешните работи:

Полицията в Пловдив търси водач, провокирал съществено пътно произшествие и избягал. Сигналът е получен в 11.15 ч. По предварителни данни, в кръстовището сред ул. " Славееви гори " и ул. " Стефан Стамболов " джип " Порше " подхванал изпреварване на два автомобила и блъснал единия от тях, който вече се бил престроил за ляв завой. 

След това джипът траял в насрещното придвижване, качил се на тротоар и се врязал в дърво, което паднало върху трима пешеходци. В болница са откарани мъж на 56 години, 49-годишна жена и 15-годишно момиче. След удара поршето траяло по пътя си и се блъснало в ограда. 

От него слезли и побегнали лидерът и пътнички на 31 и 19 години. Двете се хванати от автопатрул на Първо районно управление (на МВР), а водачът се търси. Местопроизшествието е запазно, прави се оглед.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР