Varna24.bg Пловдивчанка остана възмутена от пътуването си с автобус по маршрута

...
Varna24.bg
Пловдивчанка остана възмутена от пътуването си с автобус по маршрута
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Селски изпълнения! Българите сме над нещата, материалът е лош!

 Varna24.bg Пловдивчанка остана възмутена от пътуването си с рейс по маршрута Пловдив - Гоце Делчев. За това ни осведоми самата тя в сигнала си до Plovdiv24.bg . Веднага й даваме думата, с цел да опише кое е нещото, което е развалило настроението й:

" Здравейте, блага редакция! Вчера ми се наложи да пътувам до по този начин наречената СПА столица на Балканите - Велинград. Хванах рейс в 14,10 часа от автогара " Родопи " - беше чист и относително първокласен. Но... Малцина от пасажерите носеха маска.

В Пазарджик се качиха две дами, които не носеха маски. Пътничка им направи забележка, само че отговорът им беше много недодялан: " Ти ли ще ни кажеш да носим маски? Това е персонален избор, никой не може да ни задължи! ".

Шофьорът, очевидно дочул, че има проблем (между другото той също бе без маска) пристигна и сподели " умело ": " Ако желаете носете, махнете ги тия маски ".

Нямам думи просто. Явно подобен е манталитетът на българина - той е над нещата, схваща от всичко, заповеди не съблюдава, за дисциплинираност не е чувал. Жалко, че поради такива човеци от време на време страдат изцяло почтени хора! Возилото е на компания " Попов – ГМ " ЕООД. Автобусът бе дребен, нямаше проветрение и никакъв чист въздух. Бе задушно! От компанията споделиха, че ще приказват с водача. Българите сме над нещата, материалът е неприятен! ", приключи сигнала си до нас дамата.....
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР