Varna24.bg Кубрат Пулев буквално срина със земята в Пловдив цялата политическа

...
Varna24.bg
Кубрат Пулев буквално срина със земята в Пловдив цялата политическа
Коментари Харесай

Кубрат Пулев срина със земята цялата ни политическа класа, нарече ги крадци и манипулатори

 Varna24.bg Кубрат Пулев безусловно срина със земята в Пловдив цялата политическа класа в България, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Това той направи по време на срещата си със студенти в града под тепетата.

Ето какво сподели по отношение на политиците ни и моментната обстановка в страната:

В България няма политика, а операция на хората и непрекъснати шантажи и игри единствено и единствено да се задържат на власт. Това са техни персонални, частни и партийни ползи. Дали ще бъде формирано държавно управление? Каквото и да създадат, на този стадий ще бъде хилаво.

Политиката у нас е пагубна за народа. Предлагали са ми доста пъти постове в ръководството, само че това не може да ме изкуши. Цялата политика я има, с цел да може този народ да бъде ръководен по най-правилния метод, само че за жалост това не е по този начин.

Цялата  тази политическа пропаст ще докара България до огромни компликации за в бъдеще, а това е пагубно. Ние се топим, а нация, която се топи, ще изчезне. Това е основата - когато няма обучение, когато хората разделят обществото, те срутват нацията по този метод. Защото няма обич към България.

Не може ръководещите да предизвикват корупцията, а след това да се борят с нея. Всичко това е извънредно елементарно за решение, само че би трябвало мощ, дух и обич. Народът би трябвало да изкачи горе други хора и други политици, които да мислят за него и да дават от себе си, а освен да крадат.

За страдание и задкулисието е огромно - всичките тези нови, които ги виждате - по същия метод ми беше предлагано и на мене. Но на следващия ден някой да ми каже " Няма да пипаме този или оня - няма по какъв начин да потегля с сходни хора!

Задкулисието е доста съществено. Обществото би трябвало да бъде будно - има качествени и образовани хора и експерти, които могат да създадат промяна във всеки един бранш, тъй че да се получат нещата. Дори да не станем като Германия, имам вяра, че ние можем доста, тъй като сме една неповторима страна! "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР