Varna24.bg Контактна на цяла къща болни от короновирус дойде в съда

...
Varna24.bg
Контактна на цяла къща болни от короновирус дойде в съда
Коментари Харесай

Контактна на цяла къща болни от ковид дойде в съда в Пловдив

 Varna24.bg Контактна на цяла къща заболели от короновирус пристигна в съда в Пловдив да свидетелства по дело за ликвидиране, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Семейството живее в " Шекер махала ". Жената - Василка Ангелова сподели, че у дома всички са заболели от коронавирус – мъжът й, синът й и внук й. Мъжът бил прекарал и инсулт. Всички били на домашно лекуване, само че били в друга стая. Интересно кой ги обслужва, в случай че не най-близката им жена, т.е.тя самата?

Съдия Маркова попита Василка дали си е правила проучване за коронавирус. Тя сподели – не, само че и нямало нищо, била здрава. Съдията попита още дали имат наложена карантина, някой от здравните управляващи дали ги е посещавал. Василка още веднъж отговори – не, никой. Действително първият болен – мъжът й Пламен е диагностициран с коронавирус на 27 август, само че не се знае от кой момент са заболели останалите и дали верижно не се предава към момента заболяването.

Въпреки това съдията остави контактната в залата в продължение на близо половин час. След като прокурорът по делото изиска тя да бъде изведена, това бе направено. Василка обаче остана в постройката на съда, пред залата, в очакване да свидетелства по делото. Тя е майка на убитата Сийка и упорства за пожизнен затвор.

Днес е разпоредителното съвещание по делото против Миленко Рангелов, който преби до гибел жена си Сийка в дома им в Шекера.

Миленко бе докаран под защита в правосъдната зала. Съдът позволи в залата и три от по-големите деца на убитата, които живеели в различен квартал при аставник

Сестрата на Сийка – Албена също не пристигна в залата, защото била в Германия, само че и не била добре душевен, сподели майка и.

Според прокуратурата, като се изключи че е умъртвил по изключително нечовечен метод жена си, Миленко има и други три присъди. Миналата година той и Сийка са нанесли побой над служители на реда, пристигнали в дома им да търсят изчезнало 16-годишно момиче, което избягало със сина им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР