Varna24.bg Жители на Айтос се вдигат на протест след поредната катастрофа

...
Varna24.bg
Жители на Айтос се вдигат на протест след поредната катастрофа
Коментари Харесай

Айтос каза Стига жертви! Готви се голям протест!

 Varna24.bg Жители на Айтос се подвигат на митинг след следващата злополука в града. Той е плануван за събота от 13 часа пред Горското стопанство, където татко и двете му деца изгубиха живота си преди дни. Протестът ще е под наслов " Стига жертви “.

Както Varna24.bg заяви в понеделник вечерта на улица " Хаджи Димитър " при втурване по пътя от Провадия към Айтос, т.а. " Волво ", с полуремарке, с бургаска регистрация, ръководен от 35-годишен бургазлия заради придвижване с несъобразена по отношение на релефа на пътя скорост и зародила щета в спирачната уредба, не е успал да спре и блъснал странично л.а. " Волво XC 60 ", с бургаска регистрация, движещ се към Провадия. Двете моторни транспортни средства се блъскат в мантинела и в близко ситуирани дървета в крайпътна градина.

Лекият автомобил " Волво " е ръководен от 33-годишен мъж от с. Речица, с който се придвижвали и двете му деца – 5-годишно момиченце и 8-годишно момченце. От пътния случай и тримата починали на място. Пътуващата 32-годишна   брачна половинка на лидера и майка на децата, е откарана със профилиран транспорт в УМБАЛ – Бургас, където е прегледана, само че отказала хоспитализация. В бургаската болница е откаран и 17-годишен юноша от айтоското село Пещерско, който е настанен в поделение " Реанимация " и лекари към момента се борят за живота му. В същото поделение е настанен и лидерът на товарния автомобил, който получил политравматизъм, фрактури на лявата подбедрица и дясната предмишница.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР