Varna24.bg Идентифициран е ученикът, който удари жестоко осмокласник от Професионалната гимназия

...
Varna24.bg
Идентифициран е ученикът, който удари жестоко осмокласник от Професионалната гимназия
Коментари Харесай

Разпознаха ученика, който удари жестоко осмокласник в Пловдив

 Varna24.bg Идентифициран е ученикът, който удари грубо осмокласник от Професионалната гимназия по битова техника в Пловдив. Това заяви за Plovdiv24.bg Антоанета Кръстанова, шеф на РУО Пловдив. Директорът на учебното заведение е уведомил за проявената експанзия просветителния инспекторат в Пловдив. От своя страна от РУО към този момент са изпратили писмо и до Министерството на образованието.

Момчето, което е блъснало с пестник осмокласника, е в 10-и клас и е разпознато от очевидци на случая. Засега обаче името му се пази, с цел да се удостовери публично тази информация. С него ще бъдат извършени диалози от самостоятелни психолози. Регионалното ръководство по обучение на този стадий няма да се намесва и няма да прави инспекция, а ще остави в учебното заведение сами да намерят излаз от обстановката, за да се пресекат бъдещи такива произшествия, сподели още Кръстанова.

Тя осведоми, че досега няма сигнал, който да е подаден от родителите, само че все пак всички институции са в подготвеност да вземат отношение – Детска педагогическа стая и Полиция, както и Комисия за битка с противообществените прояви при малолетни и малолетни.

Учителите от гимназията настояват, че момчето не е нападателно по принцип, няма и други такива прояви. Ще се обяснява по какъв начин се е стигнало до случая.

В учебното заведение ще бъде извършен и незабавен педагогичен съвет, както и училищен съвет, с цел да се реши какво да е наказването за десетокласника, показал експанзия по отношение на по-малкия възпитаник, който е нов в това учебно заведение.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР