Varna24.bg. Тя сподели, че пътуването е било уморително, но зареждащо

...
Varna24.bg. Тя сподели, че пътуването е било уморително, но зареждащо
Коментари Харесай

Мая Манолова събра 117 жалби при пътуването си във влака! Отказва транспорта на Слави Трифонов

Varna24.b g. Тя показа, че пътуването е било уморително, само че зареждащо и е събрала 117 тъжби. 

Манолова сподели, че благодари на Слави Трифонов за оферти превоз, само че ще откаже. Ето какво сподели още омбудсманът при слизането си от влака София-Варна в 14.30 часа през днешния ден:

" Много зареждащо беше това пътешестване, доста уморително, само че зареждащо...117 тъжби събрахме при пътуването, само че действително повече хора минаха през приемната. Да си споделят проблемите, да ни потупат по рамото, да ни свидлив ръката, да поплачат...А другояче жалбите обхващаха целия набор от проблеми, които тормозят българските жители. Кредити, банки, ЧСИ, продажби от банки на колекторски компании, опазване на здравето, проблемите с ТЕЛК-а, проблеми със в този момент настоящата асистентска услуга. Хора ни демонстрираха по какъв начин си измислят общините аргументи, с цел да не дават услугата " персонален помощник ", което ще се промени от идната година със Закона за персоналната помощ. Имахме и положителни вести. Например, майката на едно 8-годишно дете, чийто 33-годишен татко е умрял, до момента не е могло да получава нито наследствена, нито лична пенсия, само че в този момент вече ще получава 115 лева от 1 януари. Бих посъветвала представителите на всички институции, политиците, да бъдат по-често измежду хората. Общественият превоз е една чудесна опция да се срещнеш с хората ", сподели Мая Манолова. 

На жп гара Варна я чакаха варненци, подготвили още тъжби за омбудсмана. От там Манолова потегли към Областна администрация, където я чакаха хора, потърпевши от дейностите на неточна самолетна компания. 

Какво още сподели омбудсманът вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР