Varna24.bg.Той е поставен в близост до пекарна, като авторите на

...
Varna24.bg.Той е поставен в близост до пекарна, като авторите на
Коментари Харесай

Поставиха щанд с безплатни връхни дрехи за бедните в центъра на Варна

Varna24.bg .
Той е подложен наоколо до пекарна, като създателите на концепцията споделиха, че не желаят да се подвига доста звук към това, с цел да не се изтълкува неправилно, че се прави реклама на комерсиалния обект. 
Добрата самодейност била напълно ориентирана в помощ на небогати хора, които могат да отидат и вземат връхна дреха за студените зимни дни. 
За всички искащи да дарят палта или якета, основателите са създали страница във Facebook, където положителни хора могат да се свържат с тях и уговорят доставката на облекла, които към този момент не са им нужни. 
Ето какво споделят на фейсбук страницата си създателите на положителната самодейност:
"Решихме, че можем да помогнем на някой нуждаещ се от топла връхна дреха!

Идеята е следната: когато времето разрешава ще слагаме този щендер с надписа от фотографията пред пекарната и в случай че някой има потребност да си вземе дреха, може свободно да го направи. Решихме да поддържаме не повече от 4 облекла - две дамски и две мъжки. 
Ако някой от вас има ненужна, чиста и здрава връхна дреха дано да поства тук, когато облеклата, които са поставени свършат ще ви осведомявам и ще взема дрехата.

Идеята не е да се затрупваме с ненужни облекла, а да става поредно и единствено, когато има потребност.
Повече е значимо, в случай че към вас има хора, които постоянно виждате че бедстват или нещо сходно да им кажете, че могат да отидат и да си вземат дреха. " 
  
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР