Varna24.bg След въвеждането на синята зона и редуцирането на местата

...
Varna24.bg След въвеждането на синята зона и редуцирането на местата
Коментари Харесай

Варненци масово започнаха да ограждат дворовете си в района на синята зона

Varna24.bg След въвеждането на " синята зона " и редуцирането на местата за паркиране, на доста места в центъра на града започнаха да ограждат с решетки вътрешните дворове към кооперациите и да оформят паркинги за живеещите там, видя кореспондент на Varna24.bg .

Много хора са обезпокоени от това дали ще намерят място за паркиране пред дома си в обсега на зоната и започнаха да търсят избавителни разновидности. 

Съществуват и адреси, като този на " Опълченска " 10, където и до момента имаше порти с отдалечено и постоянно пришълци от други градове успяваха да се вметнат в двора, а по-късно да се чудят по какъв начин да излязат оттова, когато вратата се затвори.

Само за няколко дни огради с надпис " Частен двор, не паркирай! бяха сложени на вътрешни дворове на кооперации по ул. " Братя Миладинови " и " Македония ".

Според шефа на Оперативна програма " Паркинги  синя зона " Младен Иванов места има задоволително за живеещите в зоната и след полагането на маркировката, която редуцира значително паркоместата по централните улици. 

След поредност от акции на Общинска полиция и КАТ към този момент са факт и доста освободени централни улици, където преди този момент макар забранителните знаци всеобщо се паркираше.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР