Varna24.bg Сълзи в очите на много майка и баби предизвика

...
Varna24.bg Сълзи в очите на много майка и баби предизвика
Коментари Харесай

Трогателно и забавно: Татковци майсториха прически на детски празник във Варна

Varna24.bg Сълзи в очите на доста майка и баби провокира прелестният детски празник, който деца и педагози от група "Буратино " към ДГ "Детски свят " във "Владиславово " подариха на родителите, съобщи кореспондент на Varna24.bg
Букетът от песни, стихове и танци под формата на репортаж беше отдаден на християнското семейство. 
Децата в унес пяха песнички, отдадени на положителното, на любовта на мама и баща, песничка в която баба жали внучето си, тъй като хапва единствено храни-менте.
Малчуганите рецитираха и танцуваха. Провокация към артистичните умения имаше и към родителите. Три майки бяха поканени да попеят детски приспивни песнички. Дамите взеха решение да създадат трио и се оправиха прелестно.
Смях в залата провокира надпреварата, в което участваха татковци на момиченца. Те трябваше да се оправят с сложната задача да създадат прическа на своите хубавици единствено за минути. Смелчаците се оправиха брилянтно.
Третото предизвикателство към родителите беше да потанцуват по двойки.
На финала децата трогнаха своите родители, като им връчиха грамота за "Най-добро семейство ".
Родителите показаха голямата си признателност към педагозите на групата, които с невероятна обич, безрезервност, възприятие за комизъм и такт са съумели да провеждат празник, отдаден на фамилните полезности, възпитаващ децата в почитание и обич към своите родители. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР