Varna24.bg При огромен интерес преминаха турнирите по тенис на маса

...
Varna24.bg При огромен интерес преминаха турнирите по тенис на маса
Коментари Харесай

Огромен интерес към турнирите във Варна, набиращи средства за децата на загинали служители от МВР

Varna24.bg При голям интерес минаха шампионатите по тенис на маса и по интензивен шах в почивните дни, оповестиха за Varna24.bg уредниците.

С самодейностите бе поставено началото на тазгодишната акция за набирането на средства в поддръжка на деца и фамилии на починали и потърпевши при и във връзка осъществяване на служебния си дълг чиновници от структурите на ОД Министерство на вътрешните работи Варна и РДПБЗН Варна. 

Кампанията е под надпис " С любов за децата, в памет на бащите герои ", а мотив за шампионатите е 10-годишнината от основаването на Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи. Турнирите се провеждат за първи път, споделиха за медията ни Ивайло Янчев, ръководител на СД " 32 " към СФС на Министерство на вътрешните работи, Веселина Петрова и Йоана Колева-Вълова, зам.-председатели на организацията. 

Благотворителният шампионат по тенис на маса се организира на 23 февруари 2019 година в ДКС-Варна, зала " 20 " в следните възрастови категории: Жени, мъже до 39 година, мъже от 40 до 59 години, мъже от 50 до 59 години, мъже от 60 до 69 години и мъже над 70 години. 

Благотворителният шампионат по интензивен шах се организира на 24 февруари в " Юнашки салон " Варна в две категории - възрастни и деца. 

Турнирите се провеждат със съдействието на Община Варна, ДКС, СКТМ " Комфорт ", Търговска колегия " Морски дяволи " -Варна и клуб по шах " Каиса-Варна ".

Победителка в шампионата по тенис на маса е малката Айчин Хасан. 

В шампионатът по интензивен шах млади и остарели се състезаваха между тях, като нямаше възрастови групи при игрите. Най-малкия участник беше на 8г.  Участваха и 2 девойки. Най добър от младежите беше Николай Желев от Бургас, а от огромните Петър Денчев представител на ОДМВР Варна, прецизираха уредниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР