Varna24.bg Премиерът Бойко Борисов инспектира при пристигането си във Варна

...
Varna24.bg Премиерът Бойко Борисов инспектира при пристигането си във Варна
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ще следя изкъсо ремонта на бул. Васил Левски, малко им се поскарах

Varna24.bg Премиерът Бойко Борисов инспектира при идването си във Варна първо грандиозния градеж на бул. " Васил Левски ". След което отиде да ревизира и инфраструктурата в " Аспарухово ". Той бе придружаван от кмета на Варна Иван Портних и варненския митрополит Йоан, съобщи кореспондент на Varna24.bg . На площадката в " Аспарухово " до кметството министър председателят бе посрещнат и от доста деца от ФК " Спартак ", които му благодариха за спасението на тима. 

" Бул. " Васил Левски " е целият разкопан, горе на " Владиславово " е разкопано, още 3-4 булеварда асфалтират сега, тротоари, водопроводи, само че и подменяме канализации. Тролеи се местят, сръткава работа, както споделяме ние шопите. Сроковете си летят, само че както се споделя, без да изместят тролея не могат да го прокопат. ", съобщи Борисов и добави.

" Изключително комплицирано оборудване, малко им се карах, че го бавят и го минах целия. От ремонтите досега, които сме създали, е видно, че всичко е прелестно. Десетки метри са пилоните по " Левски ", даже да има 100-годишна вълна да няма заплаха. Както съм им се предиздвикал до 3-4 месеца това ще го завършат, ще проследявам и аз изкъсо. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР