Varna24.bg , получи днес присъда от пловдивския районен съд, предаде репортер

...
Varna24.bg
, получи днес присъда от пловдивския районен съд, предаде репортер
Коментари Харесай

Собственикът на питбула, обезобразил пловдивчанин: Съжалявам. Точка. Много ми е тъпо

 Varna24.bg , получи през днешния ден присъда от пловдивския областен съд, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg . 43-годишният мъж, който неведнъж е осъждан до момента, ще бъде 7 месеца в пробация, като през този интервал ще се явява два пъти седмично на съвещания. Освен това Станчев ще заплати санкция от 1000 лв., както и разноските по делото, които са в размер на 237,90 лева

Той подписа съглашение с прокуратурата и се призна за отговорен за това, че във очевидно нетрезво положение е оставил кучето си да се разхожда измежду хората свободно, без сложени намордник, каишка и мотив. В резултат на това, без никаква провокация, питбулът е предизвикал междинна телесна щета на Васил Гилев. Той е бил признат с обезобразено лице в Клиника по лицево-челюстна хирургия при УМБАЛ " Свети Георги “. Там са му били осъществени хирургически намеси за възобновяване на породената солидна многолъчева разкъсно контузна рана на лицето, в региона на устните и устната празнина и на върха на носа.

Пострадалият не се яви през днешния ден в правосъдната зала, а щерка му бе изпратила писмо, с което уведомява съда, че татко й е в тежко здравословно положение след прекаран инсулт.

" С една дума - скърбя. Точка. Много ми е жалко ", съобщи Милан Станчев, след което шокира арбитър Десислава Порязова с запитване: Може ли един персонален въпрос?

Въпреки че получи негативен отговор, подсъдимият стартира забавен монолог, до момента в който чакаше да бъде завършена документите по съглашението и да чуе окончателната си присъда.

" Как да си намеря работа като естествен човек и да не върша пакост? Не съм неприятен човек, само че никой не ме желае. Нямам пари даже за автобус. Малката ми вика: Дай ми 20 лв.! Аз какво да направя? Ще открадна нещо и отново в пандиза ", сподели живеещият при родителите си в регион " Тракия " Милан Станчев.

Ето какво още съобщи той в правосъдната зала през днешния ден:

" Цял живот не мога да си намеря работа, в случай че не са мои другари. С начално обучение съм, неведнъж осъждан. Сега работя без контракт, на частно, само че няма да кажа къде, с цел да не глобят индивида. Искам да си дам нов късмет в живота, само че никой не желае да ме наеме на трудов контракт. Дори и в чужбина не мога да отида да работя ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР