Varna24.bg Пиянска история. В 4:26 часа Рено спортен модел не

...
Varna24.bg Пиянска история. В 4:26 часа Рено спортен модел не
Коментари Харесай

Коли, отрязани с нож отзад? Не! Това остана след изпълнението на пияното шофьорче в Пловдив

 Varna24.bg " Пиянска история. В 4:26 часа " Рено " състезателен модел не взима завоя и блъска 5 коли. Първите 2 са като отрязани с нож откъм гърба ". Това заяви на публицистичната поща четец на Plovdiv24.bg по отношение на случая от тази заран в " Тракия ".

Междувременно екип на медията ни е на мястото на пътнотранспортното произшествие. Гледката в действителност е потресаваща. Тепърва ще стане ясно дали с изключение на алкохол пияният юноша, управлявал лекия автомобил, е използвал и опиати.

Официално от ОД Министерство на вътрешните работи:

" 21-годишен пийнал лидер удари 5 паркирани автомобила Произшествието е станало в 4.30 ч. тази заран на територията на ЖК " Тракия " в Пловдив. Според подадената информация при настъпилото ПТП са ударени 5 паркирани автомобила пред блок 195 в квартала.

Екипът, дошъл на място, е открил, че 21 годишен дееспособен лидер е блъснал с управлявания от него " Рено Меган " паркиралите пред блока транспортни средства с марките: " Пежо 106 ", два опела вектра, " Ауди " и " Опел Мерива ".

Нанесени са съществени материални вреди. Младият мъж е пробван с техническо средство и съгласно регистрираното по надлежния ред е седнал зад кормилото с 0.96 промила алкохол.

При случая са потърпевши водачът и неговия 20-годишен сателит, които са превозени за обзор в болница с голям брой порезни рани и повърхностни травми. В лечебното заведение ще бъде взета и проба за приложимост на наркотични субстанции. Полицейски екипи правят оглед на мястото ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР