Varna24.bg Оригинални подаръци ще могат да закупят варненци от традиционният

...
Varna24.bg Оригинални подаръци ще могат да закупят варненци от традиционният
Коментари Харесай

Уникални подаръци, лакомства и изненади на арт базара Сръчко във Варна

Varna24.bg Оригинални дарове ще могат да закупят варненци от обичайният арт базар " Сръчко ", който отвори порти във Фестивален и конгресен център Варна, съобщи кореспондент на Varna24.bg .  

Уникални кукли, сувенири, бижута, лакомства и други изненади ще останат на вниманието на посетителите до 27 декември. 

" Всяка година ние имаме разнообразни дела, които са част от базара ни. И тази година ще оказваме помощ на SOS-детски селища ", подкрепяме Карин дом, даваме публичност на една самодейност за прочувствената просветеност при децата. Освен това, което се предлага от нашите майстори, може хората да си поръчат нещо особено, което да бъде направено за тях тук на място. Тук могат да бъдат открити и съветските кукли, в които по време на войната хората са криели семена, с цел да опазят реколтата си на идната година. Сред изненадите и тази година са детския кът и дядо Коледа ", споделиха за медията ни уредниците. 

Както към този момент съобщихме, всеки ден до края на годината белобрадия дъртак ще радва децата във Фестивалния и конгресен център на арт фестивала " Сръчко ".

Всеки родител ще може авансово да му достави подарък, който в уговорен ден и час Дядо Коледа ще подари на детето. Услугата е напълно безвъзмездна и е основана за да зарадва всички малчугани във Варна.

В особено самостоятелен детски ъгъл на фестивала през почивните дни с тях се занимава и аниматор, чиято услуга също е безвъзмездна.  

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР