Varna24.bg Живеещите на ул."Моряшка" с номер 21-29 вече съжаляват горчиво,

...
Varna24.bg Живеещите на ул."Моряшка" с номер 21-29 вече съжаляват горчиво,
Коментари Харесай

Живеещи в Аспарухово вече съжаляват горчиво, че се съгласиха да санират блока им

Varna24.bg Живеещите на ул. "Моряшка " с номер 21-29 към този момент съжаляват горчиво, че се съгласиха да санират блока им, откакто към този момент 7 месеца терасите и прозорците им са отворени и без дограма, споделиха те за Varna24.bg
"Времето е към този момент студено, а ние стоим отворени. На първите два етажа на доста места няма никаква дограма. Хората са принудени непрекъснато да стоят по терасите си, с цел да се опазят от крадци. 
Моля някой да помогне. Това е призрачен сън, който продължава от месец април. Първо санираха след това махнаха дограмата. Всичко е отворено, нямат дограма нямат стъкла. Никой не ревизира! Няма и табела коя е компанията, която прави ремонта, с цел да попитаме по кое време ще свърши този пъкъл ", споделиха жителите на блока. 
Санирането на блока се прави със средства по европроект, допълниха те. Хората се надяват контролните органи да се заемат със случая и да се разпоредят ремонта да завърши час по-скоро, защото зимата застрашително доближава, а те са като разграден двор. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР