Varna24.bg Изправи се БГ! Ние идваме! откриха предизборната си кампания във

...
Varna24.bg
Изправи се БГ! Ние идваме! откриха предизборната си кампания във
Коментари Харесай

Татяна Дончева представи кандидат-депутатите на Изправи се БГ! Ние идваме! във Варна

 Varna24.bg " Изправи се БГ! Ние идваме! " откриха предизборната си акция във Варна и оповестиха имената с кандидат-депутати в листата си.

По този мотив в морската столица през днешния ден гостува лидерът на листата, Татяна Дончева, която набеляза акцентите в предизборната стратегия на обединението за идните избори, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

" Нашата групировка направи всичко, което беше по силите ни да вразумяваме тези, от които най-вече зависеше, да има държавно управление. В сегашните условия на политическа неустановеност считам, че огромна част от жителите се занимават прекалено много с въпроса, че би трябвало да има държавно управление непременно. Не тъй като жителите са сложили политиката като фикс концепция в своя живот, а тъй като биха желали да се усещат по-спокойни, да знаят, че нещата в страната вървят.

Знае се също по този начин, че ЕК  приемайки проекта за възобновяване и развиване желае непоклатимост. 

Защо е нужна тази промяна и дали тя би трябвало да се опълчи на нуждата хората да ядат по три пъти дневно? Хората ще ядат по три пъти дневно! Но, когато се случи това, което стана с автомагистрали, когато се случва десетки и стотици милиони да бъдат дадени на едни компании предплатено години напред, за градеж на Автомагистрала " Хемус ", без отчуждени терени, без компенсации и без строителни позволения, тези пари се вземат от някого, с цел да се дадат на тези компании. И този някой, от който се вземат, ще има проблем с това да яде по три пъти дневно. 

Справедливостта, върховенството на закона, задължението на всички да работят по правила е нещо толкоз значимо, че на процедура става приоритет. Появата на сериозен енергиен проблем, цените на тока и газа, ни изправи пред това да е нужно незабавно устойчиво ръководство. Мая Манолова като знаково лице на нашата политическа групировка, сложи преди месец въпроса за оставката на министъра на енергетиката и за взимане на незабавни ограничения за блокиране растежа на цените, което касае главно дребния и междинен бизнес. Тепърва влизаме в отоплителен сезон и не е ясно какво вършим и с цените на битовите консуматори. Във връзка с това нашата групировка има за своя доминанта 31 спешни ограничения. Те ще отразяват обществената ориентировка на нашата коалиция. Ние сме позиционирани по-скоро центристки. 

Първата мярка, това е краткотрайното прекъсване на износа на ток до края на отоплителния сезон. Очевидно има доста сбъркани неща в Европейска комисия във връзка с зелената сила. 

Специално за Варна считам да продължим тематиката от предходната акция за здравното обслужване на популацията и освен по отношение на университетската болница " Св. Марина ", а и дребните лечебни заведения в региона. Да използваме акцията за действително облекчение на популацията.

Случката с кораба Вера Су сложи един значим въпрос, който досега ни е убягвал. Това е потенциала на нашата страна да се оправя с спешни обстановки в морето. До този миг бях занимавана на първо място със обществени претенции на хората, които работят в чужбина. Оказа се, че ние сме изгубили като страна своя потенциал за справяне с спешни обстановки, по тази причина това ще е един от фокусите на нашата акция. Ще организираме доста срещи с хора от морските кръгове. 

Туристическия отрасъл ще се радва също на задоволително внимание от наша страна, защото подготовката за новия сезон се прави в този момент. Ще се постараем да настояваме за смяна на решението за дотиране на местата в самолетите. Иска ми се всички проблеми, които биха се задали за новия сезон да бъдат авансово планувани и да се вземат съответни ограничения от в този момент ", разяснява Татяна Дончева. 

Повече вижте във видеото!

Ето и цялостната листа с кандидат-народни представители на обединението " Изправи се БГ! Ние идваме! " за 3 МИР - Варна, която включва следните персони:

Татяна Дончева

Димитър Костадинов

Светлозар Златев

Деница Димитрова

Велико Великов

Стоян Ангелов

Силвия Димитрова

Павел Николов

Пламен Василев

Георги Лолов

Росен Георгиев

Юлия Малешкова

Добринка Иванова

Лъчезар Алексиев

Красимир Костов

Ана Проданова

Галина Грудева

Мария Драганова

Марияна Гешева

Мартина Едрова

Валентин Василев

Александър Стефанов

Мария Никова

Росина Петрова

Герман Германов

Искрен Радев

Росица Йорданова

Янислава Иванова

Георги Кирилов

Петър Радушев

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР