Varna24.bg > Иван ЯчевИнцидентът е станал на 29 октомври 2020 година

...
Varna24.bg
> Иван ЯчевИнцидентът е станал на 29 октомври 2020 година
Коментари Харесай

Насилие пред болница в Пловдив! Димитър Султин-Господа унижи охранител!

 Varna24.bg > Иван Ячев
Инцидентът е станал на 29 октомври 2020 година пред длъжностен вход на УМБАЛ " Пловдив ", през който могат да влизат само заболели от коронавирус и служебни лица.

В правосъдната зала присъстваше и потърпевшият Иван Ячев, който внесе молба да бъде конституиран като цивилен просител и частен обвинител.

Ячев описа пред камерата на Plovdiv24.bg по какъв начин се е стигнало до случая с подсъдимия Димитър Султин.

" В интервал на коронавирус пандемия обвиненият искаше да влиза през неразрешен длъжностен вход, където прекосяваха единствено служебни лица и заболели от коронавирус. Той нямаше право да влиза, само че настояваше и в тоя миг ме удари по лицето. Имам извадено правосъдно здравно. Удари ме веднъж с пестник и след това ме натискаше, като освен това си ударих главата откъм гърба в един електрически бутон. Очаквам правдивост от съда, тъй като това е неприемливо. Видях, че се държа безочливо и с вас, искаше да ви удари с бутилка. Виждам, че той не зачита законите, протяга ръка и на вас, публицистите, а може да посегне и на различен по-късно, в случай че не бъде осъден ", съобщи пред Plovdiv24.bg потърпевшият охранител Иван Ячев.

Делото против Димитър Султин бе отсрочено, защото съдията постанови да се събере спомагателна информация от Районна прокуратура - Пловдив дали има други висящи производства против обвинения. Следващото съвещание на съда ще е на 26 ноември от 10,00 часа.

Гледайте в прикаченото видео какво сподели пред нашата камера потърпевшият Иван Ячев!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР