Varna24.bg . Инцидентите са станали край Ихтиман малко след 12.00 ч.

...
Varna24.bg
. Инцидентите са станали край Ихтиман малко след 12.00 ч.
Коментари Харесай

Мелетата на АМ Тракия: Дипломат е с тежка травма!

 Varna24.bg . Инцидентите са станали край Ихтиман малко след 12.00 ч. Колата на дипломата - непознат жител, се блъснала в мантинелата и паднала в дере край пътя, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Временно е лимитирано придвижването при км 34 на Автомагистрала " Тракия " в посока София заради ПТП. Леките коли се пренасочват по обходен маршрут по път III-822 Ихтиман – Самоков – път II-82 Самоков – София. Тежкотоварните коли изчакват на място. Трафикът се контролира от " Пътна полиция ", оповестиха от АПИ.

На място е изпратена кола за спешна помощ, която е транспортирала дипломата в столичната болница " Света Анна ". По информация на Спешна помощ потърпевшият е 42-годишен турски жител. Приет е Спешното поделение с тежка фрактура на тазово-бедрена кост. Тече диагностика.

Инцидентът с дипломатическия автомобил станал причина и за втора злополука на същото място. Шофьор спрял да помогне на потърпевшия при първото ПТП и автомобилът му бил ударен от трета кола. В блъснатия автомобил пътувало и дете, което е потърпевшо и е откарано в " Пирогов ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР