Varna24.bg Деца от три подготвителни групи на ДГ "Детски свят"

...
Varna24.bg Деца от три подготвителни групи на ДГ "Детски свят"
Коментари Харесай

Малчугани от ДГ Детски свят“ разказаха с любов за живота и подвига на Левски

Varna24.bg Деца от три подготвителни групи на ДГ "Детски свят " във "Владиславово " демонстрираха забележителни знания за детството, живота и гибелта на Васил Левски във връзка 145 години от обесването на националния воин, съобщи кореспондент на Varna24.bg .
В открит урок под под надпис "Достойни наследници на Левски " децата съумяха да очароват с вдъхновението си гостуващите учители и шефове от други детски градини, както и родители и специалисти от Община Варна. 
Ситуациите бяха разиграни под формата на викторина от три тима по 6 деца, които прочувствено разказваха за живота на Апостола, рецитираха и пяха. 
В подтекста на открития урок бе проведена и галерия "Героите на България ", в която акцента бе подложен на облика на Левски. 
Отличното си показване и задълбочените си знания малчуганите дължат на всеотдайния и твърдоглав труд на своите педагози, които поставиха големи старания да срещнат децата по допустимо най-хубавият и занимателен метод с живота и делото на Васил Левски. 
На финала на викторината всички участници в нея бяха наградени с грамоти и юбилейни монети с исторически забележителности от България. Всяка от групите получи Енциклопедия за Левски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР