Varna24.bg.Човекът изрази възмущението си от факта, че в час пик

...
Varna24.bg.Човекът изрази възмущението си от факта, че в час пик
Коментари Харесай

Кошмар във варненски автобус: Пътници се варят в собствен сос, контрольорката раздава телефони за оплаквания

Varna24.bg .

Човекът изрази възмущението си от обстоятелството, че в час пик компания " Градски превоз " пуска раздрънкани дребни рейсове, вид " аквариум " без климатик и доход на въздух. Ето какво показа варненецът:

" Искам да споделя с вас възмущението си от събитията, на които компания " Градски превоз " подлага своите пасажери. Тъй като казусът не е индивидуален, а се трансформира в наклонност, взех решение да се обърна посредством вас към компанията транспортьор с апела да вземе ограничения, защото търпението на хората е на лимита си. Конкретният случай е от през вчерашния ден, когато в 17.40 часа се качих от Червения площад на рейс по линия №20. По това време всички се прибират от работа и от плаж. Автобусът беше дребен, вид " аквариум " и в него безусловно не можеше да се диша. Единственият източник на въздух бе отворената първа врата до водача. Автобусът се пукаше по шевовете от пасажери, защото макар разписанието, съгласно което би трябвало рейсовете да са на 10 минути, явно не беше минал скоро рейс по тази линия преди този момент.  Жена, която се качи, съобщи на контрольорката, че е чакала 40 минути на спирката като пленник, защото има карта. Хората роптаеха, че в час пик се пуска дребен, разхлопан рейс, без климатик. На недоволствата контрольорката отговори по този начин: " На всички рейсове нощес сложих климатик, единствено на този не съумях ". Пътничка в рейса прикани хората на всеослушание да се вдигнат на протест и да се съберат пред ръководството на компания " Градски превоз ". Контрольорката и този път не остана безучастна и извади смачкано листче, с цел да продиктува телефона за тъжби и недоволства във компания " Градски превоз ". Последваха мнения, че на този телефон никой не дава отговор, а и да отговори, никой не взема драговолно тези сигнали. Хората роптаеха за това, че са принудени да се возят в подобен рейс, при изискване че от дни се тръби, че в придвижване към този момент са пуснати новите 15 рейса, които бяха закупени.

Контрольорката, която явно прекомерно персонално приемаше рецензията, съобщи високо и изрично: " Всичките съм си ги паркирала пред у дома! ". 

В рейса пътуваха много възрастни хора и родители с дребни деца, които непредпазливо философски понасяха кошмарното возене. Смятам, че това е неприемливо и би трябвало да се вземат ограничения, защото предния ден по същото време и по същата линия още веднъж беше пуснат с голямо забавяне остарял рейс без климатик, който също беше претъпкан. Ако не се вземат ограничения не е изключено варненци фактически да се вдигнат на проведен митинг, защото не заслужават такова отношение! ", показа варненецът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР