Varna24.bg, читател споделя за проблем с нагло паркиране на ул.

...
Varna24.bg, читател споделя за проблем с нагло паркиране на ул.
Коментари Харесай

Варненец: Нагли шофьори пречат на майки с колички, ще викаме паяка!

Varna24.bg, четец споделя за проблем с безочливо паркиране на ул. " Константин Величков " във Варна. Той желае да даде публичност, с цел да бъдат сложени ограничаващи колчета в региона. Ето какво споделя варненецът:

" Живея на ул. Константин Величков 63. Пресечката на ул. " Струга " и ул. " Константин Величков ". Искам виновните органи да вземат ограничения за слагането на ограничаващи колчета на обозначените от мен места (с алените стрелки) на фотографията. Има доста дребни деца в региона и напредването с количка е невероятно  заради паркиралите коли. Много постоянно имаме “съседи ", които не се преценяват с обикновени правила и качват напълно колите си на тези тротоари. Да не приказваме, че два от тях са чисто нови. Буквално са на няколко седмици и не желая да ги видя разрушени, тъй като някой не е могъл да си откри място за паркиране. 

Откакто пребивавам тук също се следи и потреблението на градинката до трансформатора като паркинг. Виждам, че там се събират много коли и доста постоянно хора паркират там, само че в последно време този паркинг продължава и към тротоара с което несъмнено не съм склонен.

Ще се наложи да подаваме сигнали и вероятно такива коли да бъдат премествани. Сигурен съм, че едно взимане на кола от углавен паркинг ще възпита сътрудниците водачи. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР