Varna24.bg Читател на Varna24.bg сигнализира, че недобросъвестни граждани отново са

...
Varna24.bg Читател на Varna24.bg сигнализира, че недобросъвестни граждани отново са
Коментари Харесай

Варненец: Жалки дребни душици със селяндурски манталитет отново повредиха преградите по Сливница

 Varna24.bg Читател на Varna24.bg алармира, че недобросъвестни жители още веднъж са демонтирали част от преградните решетки по бул. " Сливница ", с цел да пресичат натоварения булевард наоколо до учебно заведение " П.Р.Славейков ". Ето какво показа той в писмо до медията ни:

" На 27.03.2019 Ви изпратих писмо за демонтирана за следващ път секция от парапета на бул " Сливница ". Парапетът беше отремонтиран стремително от виновните лица, които възвърнаха секцията, закривиха шпилките, с цел да предотвратят насърчаване на гайките и даже завариха гайките. Но, едно огромно НО, парапетът оцеля едвам 5 месеца до към 06.09.2019, когато беше срязан най- евентуално от същите варненски гамени. Нито публикации по вестници, нито гласност може да спре варненския вандал.

За следващ път наглеци, с искания за " горди варненци “, а дефакто жалки дребни душици със селяшки нрав и възприятие за безотговорност, направиха вандалщина като срязоха и демонтираха парапета на бул. " Сливница ", на пресечката с ул. " Оборище ".

Когато България чества своя народен празник, ден на горделивост и  почит към великите българи борили се за България, градския тарикат  реже, разрушава и наглее.

Новата образователна година стартира, възпитаници и родители видели дупката в оградата  пресичат като овце провирайки се сред колите и създавайки опасност за самите себе си и за водачите на коли. Застанете там заран, обед, вечер и вижте защо става дума, колони коли, трафик, провиращи се деца и възрастни сред колите, подтичващи чичковци и лелки, тон от клаксони. 

Явно подобен си е манталитета на " жителите “ и по този начин учат  децата си, а ние ще чакаме тези деца да са виновни на следващия ден, надали.  Може би доста българи това лято а и в тези почивни дни вървяха по европейските страни и се радваха на уредените  им градове, непорочност, ред, пътища, паркове и градини, гледаха  и се възхищаваха на хубостта на остарялата и непокътната архитектура, съблюдаваха техния ред и правила, а тук в родната ни страна някой най-безочливо си разрешава да унищожава и ни минимум да не съблюдава никакви правила и закони.

Погледнете Варна, оградихме булевардите си с огради, най-малко поне да не пресичат където им падне, запушваме и слагаме нови парапети след всеки случай, поставихме шарени колчета по другите булеварди с цел да не завиват погрешно, не че няма закон и устав, само че очевидно на нас са ни нужни стени, огради и колчета. Общината ремонтира остарели и построи нови тротоари, те си паркираха колите върху тях, общината постави колчета, те ги изкъртиха и отново паркираха върху тротора, общината направи велоалеи те паркираха и върху тях, общината ремонтира и построи нови детски и спортни площадки, те начупиха оборудванията. Възрастни, млади, подрастващи някакъв всеобщ разпад, другояче всички доста милеят за България и са доста праволинейни по конгреси и на маса. Народопсихология какво да се прави. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР