Varna24.bg 54 българи, тръгнали с автобус от София за Виена

...
Varna24.bg 54 българи, тръгнали с автобус от София за Виена
Коментари Харесай

Варненка: 54 българи бедстват на турски паркинг, сред тях 5 деца и бременна жена

Varna24.bg 54 българи, тръгнали с рейс от София за Виена с компания Ер Кона, бедстват на турски паркинг с часове, откакто рейсът аварирал, заяви за Varna24.bg варненка, пътуваща в закъсалото возило.

Сред хората, които стоят в невидение " в нищото " има пет деца и бременна жена, показа нашата читателка. От компанията отказали да пратят различен рейс, тъй като било доста скъпо. Хората са на ръба на отчаянието и търсят подпомагане. До момента помощ няма от на никое място. Ето какво още показа тя:

" Тръгнахме от София за Виена към 16 часа през вчерашния ден. Трябваше да пристигнем тази заран към 6.30 часа. След Сръбско-Унгарската граница авобусът се скапе, споделиха че двигателят е изпушил. И от 3.30 часа ние стоим в нищото на някакъв турски паркинг и няма никакво развитие, никой не споделя по какъв начин ще се реши казуса. В рейса има 54 индивида, има дете на две годинки, още едно на три, три деца на възраст до 10 години и бременна жена, на която към този момент и е доста зле.  Не знаем къде се намираме, няма интернет, откъснати сме и към този момент всички са на ръба на отчаянието. Никаква реакция няма от страна на компанията. Разбрахме, че са потърсили свои австрийски сътрудници, те са предложили да ни извози, само че българската компания отказала, тъй като било доста скъпо. Нямаме никаква визия по какъв начин ще се предвижим, не знаем какво ще се случва. Казват ни единствено че това или това нямало. Това е компанията с най-скъпите билети по дестинацията София Виена. Благоволиха да обезпечат кафе и закуска чак след 9 часа ", описа разтревожената варненка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР