Варна. За шеста поредна година МУ-Варна ще посрещне кандидат-студенти, ученици

...
Варна. За шеста поредна година МУ-Варна ще посрещне кандидат-студенти, ученици
Коментари Харесай

За шести път МУ-Варна ще посрещне кандидат-студенти от цялата в дните на отворени врати

Варна. За шеста поредна година МУ-Варна ще посрещне кандидат-студенти, възпитаници и родители от цялата страна на 23 и 24 март по време на Дни на отворени порти 2018. Традиционно четирите факултета по Медицина, Дентална медицина, Фармация и Обществено опазване на здравето, както и Медицинският лицей, отварят вратите си, с цел да могат посетителите да получат подробни информация за университета и идната кандидатстудентска акция. Това оповестиха от пресцентъра на Медицински университет - Варна.
Посетителите ще следят електронно образование във виртуална класна стая и ще се срещнат със студенти от разнообразни специалности, с цел да научат за университетския живот. Ще бъдат извършени също 3D демонстрации онлайн, микроскопски наблюдения и лабораторни опити. Кандидат-студентите ще могат да прегледат и най-богатата в страната музейна колекция по анатомия и да видят симулационен програмен продукт за физиологични опити и проучвания.
Предварителните изпити започват през месец април, а постоянната сесия през юни. За втора поредна година инспекцията на познания по химия и биология е композиция сред тестови формат и решение на логичен задания. Без конкурсни изпити за банкет след приблизително обучение са специалностите “Здравен мениджмънт “„ Логопедия “, „ Медицински оптик “, „ Рехабилитация, морелечение, уелнес и спа “, „ Опазване и надзор на публичното здраве “, „ Обществено опазване на здравето “, „ Фармацевтичен мениджмънт “ и „ Оптометрист “, където класирането е с оценки от държавните зрелостни изпити.
За първи път тази година МУ-Варна предлага опция на кандидат-студентите да отбележат наличието си на Дните на отворени порти онлайн посредством уеб страницата на университета, което им обезпечава и присъединяване в лотария с награди. По електронен път те могат да бъдат подадени и документи за кандидатстване, както и да се заплатят нужните такси.
Пълна информация за кандидатстудентската акция може да намерите в уеб страницата на университета: www.mu-varna.bg
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР