Варна. Целта ни е да завършим мащабните проекти във Варна

...
Варна. Целта ни е да завършим мащабните проекти във Варна
Коментари Харесай

Иван Портних в район „Одесос”: Завършваме мащабните проекти във Варна до края на април

Варна. Целта ни е да приключим огромните планове във Варна до края на април, тъй че градът ни да посрещне летния сезон без ремонтни действия. Това разяснява кметът на Варна и регионален координатор на ГЕРБ на среща с партийната организация в регион „ Одесос ”, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Той напомни, че в централната градска част сега се работи по обновяването на основни трасета като бул. „ Васил Левски ” и бул. „ Съборни ” и улиците „ Георги Бенковски ”, „ Цар Симеон ”, „ Михаил Колони ”. „ Ремонтни действия се правят и в Морската градина ”, означи още кметът и добави, че щом приключат огромните планове, фокусът на общината ще е върху рехабилитацията на дребните улици и обновяването на междублоковите пространства. „ Където е допустимо, ще обособяваме и нови паркоместа, тъй като съществуващите не са задоволителни ”, изясни Портних. По думите му общината ще предизвиква и етажните притежатели да вземат участие в облагородяването на зоните край жилищните блокове в кварталите.
По мотив идни евроизбори той посочи триумфите на външната политика, която организират държавното управление на премиера Бойко Борисов и представителите на ГЕРБ в европейските институции, както и резултатите, реализирани по време на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.
„ Интеграцията на Западните Балкани влезе трайно в дневния ред на Европейски Съюз. Диалогът, който стартира точно във Варна, открива вероятности за по-голяма съгласуваност на Балканите – и транспортна, и икономическа ”, регистрира Портних. Той бе безапелационен, че европейският път на България генерира непоклатимост и напредък. „ Те ни доближават до високия стандарт на живот, към който се стремим и който ще стимулира младежите да останат и да се осъществят в родината си ”, заключи регионалният координатор на ГЕРБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР