Варна ще има нов рибарски мостик не по-рано от лятото

...
Варна ще има нов рибарски мостик не по-рано от лятото
Коментари Харесай

Варна ще има нов рибарски мостик през лятото на 2019 г.

Варна ще има нов риболовен мостик не по-рано от лятото на 2019 година Това сподели за Varna24.bg основният проектант на Община Варна Виктор Бузев. 

" За Рибарския мостик се изготвиха три идейни плана от архитекти и екип от конструктори и хидростроители, те са подготвили и предложения, стройността се оказа много висока. Хубавото е, че по този начин е умислен, че да може да задържа пясъка на рибарския плаж и ще играе ролята на буна с плътна основа.

След това в дълбочина във водата ще има колони и главата на оборудването ще е място за арт площадка. Оптимист съм, че идващото лято ще можем да се похвалим с работещо оборудване, защото зачестяват офанзивите към брега и има потребност от брегоукрепващо оборудване, сподели арх. Бузев.

Преди време той изясни, че циркулацията на водата сред риболовен плаж и първа буна като цяло компрометира плажната линии, през зимните месеци пясъка изчезва, за благополучие през лятото се появява.

Той изясни, че новият естакаден мостик на Рибарския плаж ще се простира на 169 метра във вътрешността в морето, а диаметъра на кръглия неестествен остров във вътрешността ще е с диаметър 34 метра и повърхност от към 585 кв. м.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР