Варна ще има детска линейка, след като договорът за доставката

...
Варна ще има детска линейка, след като договорът за доставката
Коментари Харесай

Парафираха договора за детска линейка за Варна

Варна ще има детска кола за спешна помощ, откакто договорът за доставката й бе подписан. Покупката на профилирания автомобил е допустима с помощта на средствата, събрани по време на акции на Сдружение „ Аз имам вяра и оказвам помощ “ за събиране и предаване за преработване на капачки, както и на сумите, дарени за самодейността, съобщи морето.нет.

„ Днес 01.11.2022 година (Ден на националните будители, пред които се прекланяме) след близо четири месеца на десетки срещи с лекари, експерти по отношение на това какво би трябвало да има като инсталация в колата за спешна помощ, дни на непрекъснато изследване и търсене на компании, компании, фабрики производители и снабдители, стотици диалози с компании и техните представители, хиляди молби и засвидетелствуване кои сме ние и какъв благотворителен план сме, може да изкрещим: Подписахме контракта!!! Линейката ще бъде от най-високо равнище и ще бъде Мерцедес! ", споделя във Фейсбук създателят на „ Аз имам вяра и оказвам помощ “ Владислав Николов.

Той добавя, че триумфът се дължи на всеки, които във времето обратно е събирал капачки, стотинки, купил си е вода с идея или е дарил сума пари в поддръжка на самодейността. Подкрепата за протичащото се е пристигнала от всички, които споделят и харесват изявленията на " Аз имам вяра и оказвам помощ " или просто мислят за акцията. Николов споделя, че доста скоро в помощ на хиляди бебета, деца и възрастни от Варна и Североизточна България ще има неповторима детска кола за спешна помощ.

При последната огромна акция на Сдружението бяха събрани над 22 тона капачки. Средствата от предаването им за преработване бяха добавени към към този момент наличните 250 хиляди лв. за закупуване на детска кола за спешна помощ и оборудването й.

Припомняме, че благотворителна акция " Аз имам вяра и оказвам помощ " е първата в България в помощ на недоносените бебета, която през 2015.г бе основана във Варна за да се събират капачки за преработване, а със събраните средства да се закупуват медицински апаратури в помощ на недоносените бебета в отделенията по неонатология.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР