Варна ще е домакин на престижно състезание –държавното първенство по

...
Варна ще е домакин на престижно състезание –държавното първенство по
Коментари Харесай

Варна ще бъде домакин на държавното първенство по кикбокс в новата зала във Владиславово

 Варна ще е хазаин на влиятелно съревнование –държавното състезание по кикбокс и държавното състезание по кикбокс за деца от 1 до 3 октомври 2021 година

Изборът на града да посрещне най-хубавите състезатели на кръга е поради най-новия и съвременен състезателен комплекс в регион " Владислав Варненчик “, където ще се организира шампионата.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС  Владимир Вълев, народен селекционер по кикбокс, инж. Станислав Йорданов, специалист по " Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ и районният кмет  Николай Костадинов посрещнаха в комплекса ръководителя на УС на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай Галин Димов, който прегледа и оцени преимуществата на новата облага.

Освен ревизия на залата домакини и посетители разгледаха неповторимия многофункционален комплекс, издигнат с помощта на напъните на кмета на Община Варна Иван Портних и на районния кмет Николай Костадинов. Спортната зала е с към 300 седящи места и е втора по величина след зала " Конгресна “ в ДКС  в морската столица.

Комплексът разполага с стадиони за футбол на огромни порти, две на дребни порти, игрище за волейбол, за баскетбол, два тенис корта, алея за тичане, зона за каране на ройлери, стрийт фитнес, детска площадка, доста красиви кътове за отдих, под земята паркинг и външен паркинг. Шефът на Българската конфедерация изрази възхищението си от комплекса и залата, като благодари за опциите, които тя дава за осъществяване на шампионата на едно високо европейско равнище.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР